Autoschadeherstellen

Afspraak maken

Afspraak maken

Tijdvensters van één uur voor het ontvangen van het voertuig

Over het bedrijf

Professionele specialisten in het repareren van autoschade

Wij bieden SMART spot repair voor bumperschade en krassen op autopanelen en gebruiken UZS-technieken (Uitdeuken Zonder Spuiten) om auto’s te restaureren.

Deze technieken zijn niet nieuw, maar winnen snel aan populariteit naarmate parkeerplaatsen kleiner worden. We gebruiken de nieuwste technieken met geavanceerde apparatuur om verf van exacte match in huis te creëren met behulp van de nieuwste fotospectrometer en een computer.

car scratches & dent removal afspraak maken appointment

Wij zorgen voor uw auto, als voor onze eigen auto.

car scratches removal

Wij zijn gepassioneerd door auto’s en verzorgen auto’s alsof het onze auto’s zijn. Onze passie levert betere resultaten op dan anders.

  • Schoon: Wij zorgen ervoor dat werkruimtes en oppervlakken altijd schoon zijn.
  • Nieuwste technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen om schade aan auto's te herstellen.
  • Eerlijkheid: Wij gebruiken eenvoudige taal en stellen duidelijke verwachtingen, waarbij we uitgebreid uitleggen welke werkzaamheden we uitvoeren.
  • Transparantie: Alle klanten zijn welkom om de volledige werkzaamheden aan hun auto te komen bekijken.

Alsof de schade nooit is gebeurd

car damage restoration

We werken elke dag hard om schade aan auto’s te herstellen, alsof ze nooit gebeurd zijn! Het geeft ons vreugde om de tijd op een bepaalde manier terug te kunnen draaien.

Autoschade herstel

Wij kunnen kleine schades aan auto’s herstellen. Van krassen op bumpers, zijpanelen, dak, deuren, motorkap of deuken, tot bekleding, chips of scheuren in de voorruit, beschadigd of gebroken dashboard, plastics etc.

Ons doel

Ons doel is om kosteneffectieve autorestauratieservices te bieden voor alle kleine schades aan auto’s. Onze kosten zijn hoog, maar door niet veel aan klanten te vragen, zien we graag dat slimme auto’s worden bestuurd door slimme eigenaren.